Vrijwilligers

Naast onze vaste medewerkers werkt Villa Boerebont met een team van enthousiaste vrijwilligers en bieden wij enkele werkervaringsplekken. Vrijwilligers zijn belangrijk voor Villa Boerebont. Als vrijwilliger hoor je helemaal bij ons enthousiaste en gezellige team. Wij hebben regelmatig ruimte voor zinvol, leuk en uitdagend vrijwilligerswerk voor een paar dagdelen of dagen per week.

Vacatures vrijwilligers

Vrijwilliger in de klussendienst

Ben je handig en klus je graag? Dan ben je van harte welkom in ons klusteam! Je past in ons klussenteam als je graag lekker bezig bent met diverse reparatiewerkzaamheden en grotere klussen in onze woningen. Je werkt samen met 2 of 3 gepensioneerde vrijwilligers, die graag de handen uit de mouwen steken.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?

Je haalt voldoening uit het werk en je krijgt veel waardering voor jouw inzet. Je eet gezellig mee in onze kantine en geniet iedere dag van een lekkere lunch, bereid door ons horecateam. De vrijwilligersvergoeding is € 5,00 per dagdeel en je bent gratis lid van onze actieve en gezellige personeelsvereniging.

Wat heb je nodig:

  • Enthousiasme en affiniteit met de jonge doelgroep
  • Geduld, sociaalvaardig en voldoende assertief
  • Relevante opleiding en/of ervaring
  • Een Verklaring omtrent Gedrag (deze vragen wij voor je aan)

Wil je meer weten? Vraag het aan Ellen vn Aard, e.vanaard@villaboerebont.nl, Tel.: 076-5321018

Heb je meer interesse in vrijwilligerswerk op de dagbesteding van De Moerbei? Vraag het dan aan Mercedes Thys, m.thys@de-moerbei.com, Tel.: 076-5324313.