Ambulant

 Als je zelfstandig een huishouden moet draaien kom je vanzelf uitdagingen tegen. Veel dingen kunnen mensen zelf oplossen, maar er zijn ook zaken waarbij wat hulp nodig is. 

Vaak wordt er binnen het netwerk gezocht naar antwoorden op deze uitdagingen, maar het kan ook fijn zijn als er iemand met je meekijkt. Niet iedereen heeft de juiste hulp tot zijn beschikking, Villa Boerebont kan dan ondersteuning bieden bij diverse hulpvragen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan problemen rondom financiën, je woonsituatie, je daginvulling, verslaving, bij hoe je in je vel zit, sociale contacten, wensen voor de toekomst en nog veel meer. Blijf niet alleen doorworstelen maar vraag om hulp, want die bieden we graag. 

Iedereen die een geïndiceerde zorgvraag heeft kan zich aanmelden voor Ambulante begeleiding. Dit houdt in dat er een persoonlijk begeleider toegewezen wordt die samen met jou een plan opstelt om aan je doelen te werken. De persoonlijk begeleider bezoekt je in je eigen omgeving, en staat naast jou om deze doelen te behalen. We vinden het belangrijk dat het jouw eigen plan is, we laten je zoveel mogelijk zelf doen, maar staan er wel als het nodig is.

Wil jij je aanmelden of meer informatie? Dat kan via onze website www.villaboerebont.nl, klik daar op de knop “Aanmelden” en vink de optie ambulante begeleiding aan. Als je daar je contactgegevens achterlaat nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. In overleg met de Gemeente of het Zorgkantoor wordt gekeken of de ondersteuning noodzakelijk is, en deze wordt dan vergoedt vanuit een zorgindicatie. 

De persoonlijk begeleider maakt samen met jou afspraken over de hulp die je nodig hebt en kijkt wat er mogelijk is binnen je indicatie. 

Samen sta je sterker!