Aanmelden

Je kunt jezelf, of samen met iemand, aanmelden bij Villa Boerebont. Een indicatie van het CIZ, BJZ, of de gemeente is hierbij van belang. Heb je deze nog niet dan kunnen wij je helpen bij het aanvragen hiervan. Ook verwijzers of ouders kunnen een indicatie aanvragen. Heb je vragen over het aanmelden of een indicatie aanvragen neem dan contact met ons op, dan overleggen we hoe wij je kunnen helpen. Bel naar 076-5321018 of stuur een email naar info@villaboerebont.nl.

Kennismaking

Bij aanmelding vindt er altijd een kennismakinggesprek plaats tussen jou en Villa Boerebont. Dit vinden we belangrijk zodat we zeker weten dat we jou een geschikte plaats kunnen bieden. Als we het hierover eens zijn en de regelzaken zoals indicatie en financiën in orde zijn, dan kun je gaan wonen op een van onze locaties. Je zal hoogst waarschijnlijk starten in een groepswoning waar meerdere jongeren wonen. Hier woont ook begeleiding die samen met de woonbegeleiders altijd voor je klaar staan. Je krijgt een eigen kamer en je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten, zoals keuken en woonkamer. De kamer die je krijgt beschikt over een bed, kast bureau en stoel. Als je liever eigen spullen meeneemt mag dat natuurlijk.

Dagbesteding

Bij Villa Boerebont vinden we het van belang dat je een zinvolle dagbesteding hebt. Dit kan school of werk zijn maar ook dagbesteding op een van onze locaties. Dit is een voorwaarde om bij Villa Boerebont te komen wonen. Lees hier meer over onze dagbesteding.

 

Algemene voorwaarden 

Week van Zorg en Welzijn

| Nieuws | No Comments

14-03-2016 In verband met de week van Zorg en Welzijn openen voor een middag de deuren van onze hoofdlocatie aan de Aardenhoek. U bent tussen 12:00 en 15:00 uur van…

3FM Serious Request veiling

| Nieuws | No Comments

          08-01-2016 Villa Boerebont stelt deze unieke design retro fiets beschikbaar voor het goede doel. Ben jij toe aan een nieuwe fiets én wil je bijdragen aan…

United Tunes

| Nieuws | No Comments

11-06-2015 Op vrijdag 03/07/2015 presenteerde Popcorner Breda in samenwerking met SMO Breda, Mee West-Brabant, Woondroom, GGZ Breburg, Amarant groep en Villa Boerebont : United Tunes.  Optredens van meer dan 60 muziekanten….