Gezinshuizen van Villa Boerebont zijn kleinschalige samenlevingsvormen: duurzaam, betrokken en zorgzaam. Wij bieden een goed zorg- en leefklimaat voor jongeren en jong volwassenen met een beperking en/of gedragsproblematieken. Op onze locatie aan de Loopschansstraat bieden we 20/7 uur opvang. Met ingang van augustus 2017 zoeken we een

Woonbegeleider voor 16 – 24 uur per week in wisselende diensten

Functie inhoud:

In deze functie begeleid je bewoners in de leeftijd van 17 tot 30 jaar bij het leren zelfstandig te wonen. Je biedt begeleiding op meerdere leefgebieden.
Je geeft uitvoering aan de handelingsplannen, motiveert en stimuleert bewoners en je bent creatief in he bedenken en organiseren van activiteiten en het verzorgen van rapportages. De werkzaamheden worden verricht op de Loopschansstraat en mogelijk op onze andere woonlocaties.

Wij vragen:

Je hebt een afgeronde opleiding MBO3/4 MMZ, SPW of vergelijkbaar. Je hebt meerdere jaren ervaring met de doelgroep.
Je bent evenwichtig, enthousiast, flexibel en stressbestendig.
Je vindt het geen bezwaar om in wisselende diensten te werken.

Wij bieden:

Inschaling in schaal 6 van de cao WMD. Een jonge en dynamische werkomgeving. De maaltijden zijn bij de functie inbegrepen.

Informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met Minna Smit, 06-4126 7976 of Els Hermans, 06-40741794. Je sollicitatiebrief en cv kun je voor 28 mei per e-mail sturen aan hr@villaboerebont.nl t.a.v. Els Hermans, HR-adviseur.

mei 2017