Villa Boerebont is een jeugdhulporganisatie, zij zet zich in voor jongeren die door diverse omstandigheden tussen de wal en het schip vallen of dreigen te vallen. Bij Villa Boerebont is iedere bewoner uniek en loopt een eigen, op maat gemaakt traject door. Wij bieden aan onze bewoners verblijf, begeleiding en dagbesteding.

Wat wij zoeken:

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren handige vrijwilliger die een handje mee wil komen helpen in onze organisatie. De locatie waar je komt te werken kan per keer verschillen, we hebben negen woonlocaties in en rondom Breda. Je zal ingezet worden daar waar nodig is.
De werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit:

– schilderen

– verhuizen

– timmeren

– slopen

– reparatie en onderhoud

– facilitaire werkzaamheden (conciërge)

– hoveniers werkzaamheden

Beschikbaarheid:

Je bent 2 tot 3 dagen (+/- 12 uur) per week beschikbaar. De werkdagen zijn in overleg.

Wat wij vragen voor deze functie:
Je hebt affiniteit met de doelgroep en kan goed samenwerken met anderen. Je bent positief ingesteld, handig, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een echte aanpakker. Kluservaring is een pré. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, deze wordt vergoed door Villa Boerebont. In het bezit van een rijbewijs is een must.

Wat heeft de organisatie te bieden:
Een goede introductie en begeleiding door een beroepskracht. Leuk en afwisselend werk in een informele sfeer. Leuke onderlinge sociale contacten.

We zijn een prettige, inspirerende organisatie om bij te werken.

Ben jij die vrijwilliger die van aanpakken weet, stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar e.hermans@villaboerebont.nl of bel 076-5324313 en vraag naar Els Hermans

 

Jouw inzet wordt gewaardeerd door de mensen die je helpt!