Vacature Begeleiders voor de slaapdienst

Gezinshuizen van Villa Boerebont zijn kleinschalige samenlevingsvormen; duurzaam, betrokken en zorgzaam. Woonbegeleiders en medewerkers van de slaapdienst zorgen 24-uur per dag en zeven dagen per week voor opvang voor onze bewoners van 17 tot 30 jaar in een zo alledaags mogelijke leefsituatie. Om continue opvang te waarborgen zijn wij voor meerdere locaties op zoek naar

Begeleiders voor de slaapdienst voor 3 à 4 nachten per week voor meerdere locaties

TAKEN

Je bent aanwezig tijdens de slaapdienst van 23:00 uur tot 7:30 uur. Hiermee bied je een bijdrage aan een veilige omgeving voor cliënten zodat 24 uurszorg gewaarborgd is. Indien nodig kunnen de jongeren een beroep op je doen gedurende de nacht en biedt je hulp of je schakelt interne of externe opvang in. Bij de overdracht informeer je de persoonlijk begeleiders of woonbegeleiders over bijzondere gebeurtenissen en knelpunten.

WIJ VRAGEN

Je staat stevig in je schoenen, je bent sociaal vaardig en in staat om te beoordelen wanneer je professionele begeleiders moet inschakelen.

 •   Je hebt minimaal een afgeronde VMBO opleiding of bijvoorbeeld een opleiding maatschappelijke zorg.
 •   Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep, zoals op het gebied van (woon)begeleiding, individueel en met groepen.
 •   Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om van 23:00 uur tot 7:30 uur slaapdiensten te draaien.
 •   Je woont in Breda of in de directe omgeving van Breda. Dit is een harde eis.
 •   Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vóór indiensttreding vanwege het

  omgaan met een kwetsbare doelgroep.

  WIJ BIEDEN

  Inschaling in schaal 2 of 3 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening, afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor de slaapdienst vergoeden we 50% van de uren. De uren dat je wordt opgeroepen ontvang je 100% van het uurloon en daarnaast ORT volgens de cao WMD.

  Een prettige werkplek in jonge en dynamische omgeving.
  De aanstelling is in eerste instantie in een 0-urenovereenkomst voor de duur van een half jaar.

  INFORMATIE EN SOLLICITEREN?

  Neem voor meer informatie contact op met Ingrid van Tiel, tel.nr. 06-11705518 of Els Hermans, 06-40741794. Heb je belangstelling, stuur dan je sollicitatiebrief en cv voor 21 mei a.s. naar HR@villaboerebont.nl t.a.v. Els Hermans. De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd.

  Mei 2017