Bewonersverhalen - William

Hi, mijn naam is William.

24 April 2012 ben ik bij Villa Boerebont komen wonen. Hiervoor was ik thuisloos en verslaafd aan verschillende middelen. Verder heb ik een crimineel verleden en stond ik beschreven als veelpleger. Ik heb meerdere keren in de gevangenis gezeten/ jeugd TBS voor onder ander overvallen, inbraken en drugshandel.
Na een lange tijd zo geleefd te hebben was ik moe/ levensmoe. Ik ben naar MEE gegaan en dankzij Jaap Tholenaar ben ik terecht gekomen bij Villa Boerebont. Ik kwam niet bij een normale instelling, ik kwam bij een thuis! Een thuis waar ik gewaardeerd werd en liefde voelde, het werd mijn thuis!


Hier ben ik de harde strijd aan gegaan met mijn verslaving en dankzij de goede begeleiders en vooral Minna Smit mijn woonbegeleider kan ik nu zeggen dat ik al meer dan  een jaar helemaal van de verdovende middelen af ben. 
Ik woon nu in een ambulante woning van Villa Boerebont en kan met trots zeggen dat ik nu op zoek ben naar een appartement voor mezelf.

 

Ik blijf nog wel onder de vleugels van Villa Boerebont om terugval te voorkomen. Maar je kan zeggen wat je wil, ik heb het wel gefixt!! Ik ben Schuldvrij, Justitie vrij en verdovende middelen vrij! En dit heb ik zeker zelf gedaan maar zonder de hulp van Villa Boerebont was het me niet gelukt.