Bij Villa Boerebont zijn we
er om jou te helpen.

Opvang Jongeren

Bij Villa Boerebont zijn we er om jou te helpen. Dit doen we onder andere door het bieden van zorg, een plek om te wonen, persoonlijke begeleiding en zinvolle dagbesteding. Om jou te helpen met jouw weg naar een kansrijke toekomst krijg je een persoonlijke begeleider (pb’er) toegewezen. Jouw persoonlijke begeleider gaat jou actief ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen. Lees hierover meer bij individuele begeleiding.

Begeleid wonen Breda

Bij Villa Boerebont woon je op één van onze locaties. Op deze locaties krijg je ondersteuning van de woonbegeleiders. Deze zijn aanwezig op de locatie waar je woont. Zij zullen je ondersteunen bij alles wat komt kijken rondom het wonen. Lees hier meer over het begeleid wonen bij Villa Boerebont. Naast de woonbegeleider op locatie heb je dus ook een persoonlijke begeleider.Meer weten over onze opvang van jongeren en hun weg naar de toekomst. Bekijk onderstaand filmpje of lees de persoonlijke verhalen van onze bewoners.

Meedenken met Villa Boerebont

Ook krijg je de gelegenheid deel te nemen aan een cliënttevredenheidsonderzoek. Als je interesse hebt kan je ook deelnemen aan de cliëntenraad.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden? Of ben je doorverwezen naar ons? Dan maken we eerst een afspraak om kennis met elkaar te maken. Dit doen we zodat we dan samen goed kunnen bepalen of Villa Boerebont voor jou de juiste plek is. Zijn alle zaken op orde kunnen we direct starten met de zorg. Lees hierover meer bij aanmelden.

Week van Zorg en Welzijn

| Nieuws | No Comments

14-03-2016 In verband met de week van Zorg en Welzijn openen voor een middag de deuren van onze hoofdlocatie aan de Aardenhoek. U bent tussen 12:00 en 15:00 uur van…

3FM Serious Request veiling

| Nieuws | No Comments

          08-01-2016 Villa Boerebont stelt deze unieke design retro fiets beschikbaar voor het goede doel. Ben jij toe aan een nieuwe fiets én wil je bijdragen aan…

United Tunes

| Nieuws | No Comments

11-06-2015 Op vrijdag 03/07/2015 presenteerde Popcorner Breda in samenwerking met SMO Breda, Mee West-Brabant, Woondroom, GGZ Breburg, Amarant groep en Villa Boerebont : United Tunes.  Optredens van meer dan 60 muziekanten….