Villa Boerebont Breda

Bij ons is iedere bewoner uniek en doorloopt een eigen, op maat gemaakt, traject.

 

Villa Boerebont

Heeft negen locaties, waar woonbegeleiding,
individuele begeleiding en dagbesteding wordt geboden.

Individuele begeleiding

Iedere jongere die bij Villa Boerebont komt wonen krijgt individuele begeleiding van een persoonlijk begeleider (pb’er). De persoonlijk begeleider coördineert het zorgproces en stelt met jou een handelingsplan op. In dit handelingsplan beschrijven jullie samen wat jouw zorgvraag is en welke zorg daarbij nodig is. Je hebt wekelijks met jouw persoonlijk begeleider een gesprek. De individuele begeleiding richt zich op de diverse levensgebieden zoals onder andere; wonen, gezondheid, financiën en emotioneel welbevinden. In het handelingsplan worden ook doelen opgesteld waar jij de aankomende tijd aan gaat werken. Om de drie maanden evalueer je samen met je persoonlijk begeleider hoe het gaat.

Ook voor jongeren die niet woonachtig zijn bij Villa Boerebont is het mogelijk individuele begeleiding te krijgen, mits hiervoor een indicatie is.

Week van Zorg en Welzijn

| Nieuws | No Comments

14-03-2016 In verband met de week van Zorg en Welzijn openen voor een middag de deuren van onze hoofdlocatie aan de Aardenhoek. U bent tussen 12:00 en 15:00 uur van…

3FM Serious Request veiling

| Nieuws | No Comments

          08-01-2016 Villa Boerebont stelt deze unieke design retro fiets beschikbaar voor het goede doel. Ben jij toe aan een nieuwe fiets én wil je bijdragen aan…

United Tunes

| Nieuws | No Comments

11-06-2015 Op vrijdag 03/07/2015 presenteerde Popcorner Breda in samenwerking met SMO Breda, Mee West-Brabant, Woondroom, GGZ Breburg, Amarant groep en Villa Boerebont : United Tunes.  Optredens van meer dan 60 muziekanten….