Bewonersverhalen - Marco

Hoi, Mijn naam is Marco.

1 December 2011 ben ik bij Villa Boerebont komen wonen.
Voordat ik bij Villa Boerebont kwam was ik dakloos en kon nergens terecht. Mijn familie woont in Portugal en toen mijn vader overleed stond ik er helemaal alleen voor. Veel dingen in mijn leven gingen niet goed, maar gelukkig kwam ik bij Villa Boerebont.

 

Bij Villa Boerebont heb ik aan heel veel dingen gewerkt. Dankzij de begeleiders van Villa Boerebont heb ik nu structuur, ben ik niet meer agressief en is mijn verslaving een stuk minder. Ik heb geleerd om te praten over mijn gevoelens en hoe ik met andere mensen beter kan omgaan.

 

Villa Boerebont is zeker niet alleen een instelling voor mij maar meer mijn familie, een familie die ik hier in Nederland niet heb. Hoe oud je ook bent, je hebt liefde nodig en iemand die in je gelooft en dat heb ik bij Villa Boerebont gekregen.

 

Mijn droom was een vaste baan, ik ben super trots dat ik aan jullie kan  vertellen dat ik deze heb! Nu kan ik gaan werken aan mijn zelfstandigheid en uitstromen bij Villa Boerebont.
Dit was zonder de steun van Villa Boerebont echt niet gelukt! Ik kan mij geen betere plek wensen en dat meen ik echt uit mijn hart!