Zorgboerderij

Villa Boerebont

 

Villa Boerebont Breda

Bij ons is iedere bewoner uniek en doorloopt een eigen, op maat gemaakt, traject.

 

Villa Boerebont

Heeft negen locaties, waar woonbegeleiding,
individuele begeleiding en dagbesteding wordt geboden.

Dagbesteding

Villa Boerebont vindt een zinvolle dagbesteding een voorwaarde voor haar bewoners. Een zinvolle dagbesteding stimuleert namelijk de persoonlijke ontwikkeling en er wordt een gezond dag-nachtritme ontwikkeld. Onder een zinvolle dagbesteding verstaan wij: school, werk of dagbesteding op een van onze locaties.

Villa Boerebont biedt haar jongeren dagbesteding aan op verschillende locaties:

DAGBESTEDING

Week van Zorg en Welzijn

| Nieuws | No Comments

14-03-2016 In verband met de week van Zorg en Welzijn openen voor een middag de deuren van onze hoofdlocatie aan de Aardenhoek. U bent tussen 12:00 en 15:00 uur van…

3FM Serious Request veiling

| Nieuws | No Comments

          08-01-2016 Villa Boerebont stelt deze unieke design retro fiets beschikbaar voor het goede doel. Ben jij toe aan een nieuwe fiets én wil je bijdragen aan…

United Tunes

| Nieuws | No Comments

11-06-2015 Op vrijdag 03/07/2015 presenteerde Popcorner Breda in samenwerking met SMO Breda, Mee West-Brabant, Woondroom, GGZ Breburg, Amarant groep en Villa Boerebont : United Tunes.  Optredens van meer dan 60 muziekanten….

Naast deze vormen van dagbesteding onderneemt Villa Boerebont extra activiteiten. Zo is eind 2013 onze eigen ‘Villa Boerenband’ opgericht. Kijk voor meer informatie over dagbesteding ook eens op de website va de Moerbei.